informații despre hotel

Centrul de congrese hotel IOR este un complex modern de conferințe și de cazare, oferind o gamă completă de servicii. Acesta este situat în 15 minute de la stațiile de centrul orașului, și stația de autobuz, la aeroport și Târgul Internațional Poznan, una dintre străzile principale din Poznan, dar aproape ideală pentru plimbări Bois Marceliński.

Congress Center Hotel IOR este un loc special, merită o vizită, și mai presus de toate, oferind posibilitatea de a lucra cu o odihnă frumos combinat.

În centrul nostru există un hotel și multe săli de conferințe.

&
CAMERE
- 3 apartamente
- 8 camere single
- 48 de camere duble
- camere sunt potrivite pentru persoane cu handicap &
RESTAURANT
Restaurantul nostru la Centrul Institutul de Protecție a Plantelor Congresului se abate într-o oarecare măsură cu caracterul și funcția sa. Acesta joacă în primul rând rolul de facilități de catering pentru participanții care iau parte există conferințe și simpozioane, precum și oaspeții hotelului. Restaurantul oferă o suprafață de 300m2, prin care se pot organiza evenimente speciale, nunți, cocktail-uri și banchete pentru un număr semnificativ de oaspeți. Restaurantul este specializat în mâncăruri italienești.

& CONFERINȚE DE VÂNZARE
- 3 săli de conferință:
* cameră A - 200 de persoane
* camera B - 100 de persoane
* cameră C - 50 de persoane
- posibilitatea interpretării simultane, în sala A și B, pentru 240 persoane în 6 limbi

- 7 săli de conferințe: 6-25 de persoane.
- 4 săli de curs: 25-60 de persoane
- recepție conferință - postere pentru postere
Aerul condiționat, posibilitatea oricărui aranjament de cameră, oferă ușurință de prezentare și discuție. Confortul și profesionalismul serviciului.
Acceptăm comenzi pentru organizarea și deservirea cursurilor, conferințelor și congreselor naționale și internaționale.

Am monitorizat parcarea plătită în curtea interioară .

Vă invităm cordial!  
Fotografii de hotel

IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă

locație

Realizacja: aktru.pl autor portalu polturizm.ru | IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă IOR hoteluri în Polonia Poznań Centrul de congrese odihnă